Byter Blogg!

« 2010-09-17 / 23:36:35 | kategori: Ebba »

Sådär, nu byter jag blogg för gott! Kika in på mitt nya krypin här .

Torsdag

« 2010-09-16 / 12:17:54 | kategori: Ebba »

godmorgon! gick upp vid 8 idag & skulle iväg på ett möte, nu är jag tillbaka hemma & har precis ätit en skål med flingor eller vad heter det? havrekuddar? fille ligger & sover så jag måste få upp honom så han hinner i tid till sina ärenden idag! & då funderar jag på att ta hans varma plats i sängen (a) är sjuuukt trött.

Sedan har jag gjort en helt ny blogg som jag kommer hoppa över till, kanske ikväll? har bara känt att jag vill fixa klart med designen & allt innan :)  så ikväll kanske jag har lite ork över till det!  känns kul med lite nytt ;>


bild från another day.  hur fan ser jag ut i huvudet? grå utväxt ser det ut som? jag håller på att bli gammal ..
aja, detdär får jag absolut ta tag i, måste ju vara snygg i håret på valvakan på söndag! ;>

anonymt

« 2010-09-15 / 15:52:31 | kategori: Ebba »
haha dessa anonyma västervikare!


har ni/du inget annat att bry er om? jo jag & fidan har flera barn tillsammans & jag brukar gömma dom i jackfickan när jag är ute bland folk? hade jag varit gravid så varför skulle jag vilja dölja det? & att anta att jag har gjort abort bara för att jag inte är/har varit gravid är löjligt. att lyssna på pinsamt skitsnack istället för att fråga mig rakt ut, herregud har vi inte kommit över det stadiet?

det enda vettiga jag kan svara på en sån fråga till en ANONYM person är, JA vi ska ha barn, men inte än :)

God bless the broken road

« 2010-09-12 / 02:20:25 | kategori: musik & videos »

Sebastian Krantz gjorde det igen, vilken liten charmknutte!nej nu måste jag i säng, imorgon ska jag tvätta & ha mig, så måste samla ork till det!
godnatt ♥

massa wanties

« 2010-09-12 / 02:08:39 | kategori: Ebba vill ha »
dags att fjäska lite för mamma tror jag ;)

slappislördag

« 2010-09-11 / 17:49:27 | kategori: Ebba »
bilderna är ifrån gårdagen, som spenderades här hemma. orkar inte gå in på detaljer men trevligt hade vi :)
idag är jag slapp & slö & orkar inte riktigt göra någonting, men när fidan orkar ta sig hit så ska vi mysa ner oss med massa gott & film i soffan har jag bestämt!  men innan det så ska jag ligga här i sängen & kika på skånefruar på webtvn ..

nanana.

« 2010-09-09 / 17:53:02 | kategori: Ebba »

svårt att slita sig ..

« 2010-09-08 / 19:50:59 | kategori: Ebba »


men nu måste jag verkligen dra! :) haha

visa ditt stöd

« 2010-09-08 / 19:10:46 | kategori: Ebba »nej nu har jag inte tid längre, måste platta håret innan jag drar! ♥

onsdagkväll.

« 2010-09-08 / 18:59:50 | kategori: Ebba »
yes, nu vet ni vart jag håller hus!

Falling for betrayal is worst

« 2010-09-08 / 00:05:32 | kategori: Ebba »
tjolahopp, sitter & tittar på Skärgårdsdoktorn samtidigt som jag håller på med designpill. Tror inte att jag skrivit det innan, men jag & Jennie håller på med en blogg där vi tillsammans ska göra bloggdesigner bla. Så det är det min tid går åt till just nu. Men där kommer vi också tävla ut designer till de som inte har någon lust att betala för sin design. Så håll utkik efter det! :]

Tidigare idag så fick jag & plutt för oss att baka kladdkaka & här nedanför är resultatet av det. Sedan var jag iväg & köpte en cykel också, kanonbra! Mindre bra för de som betalade för den (a) haha

..

« 2010-09-07 / 18:00:35 | kategori: Ebba »
ska precis iväg & förhoppningsvis köpa en cykel. Sedan ska jag sätta mig & pilla med lite designfix ;>

kikärts & rödakidneyböns biffar

« 2010-09-06 / 21:26:16 | kategori: Ebba »Sjukt gott! Har aldrig varit ett fan av varken röda bönor eller kikärtor men dehär biffarna vad riktigt goda! & det gick fort att tillaga också ;> great!
Jag har varit trött hela dagen, hoppade in i duschen förut för att piggna till lite & det hjälpte.. i kanske 30min.
Så nu ska jag göra mig en kopp te & vänta in min älsklng som är här närsom sedan är det sängen som gäller för mig.
Goodnightie ♥

tror det fixade sig med de suddiga bilderna nu? det ser bättre ut iallafall :] det blir roligare att lägga ut bilderna då!

We can't tell the future no ..

« 2010-09-06 / 12:06:27 | kategori: Ebba »
Varför är alla bilder så suddiga?? usch vad det stör mig!
iallafall .. vaknade med denna gulliga notisen på datorskärmen. haha, jag vaknade mitt i natten av att fidan hade satt sig vid sin dator & började prata med någon i hörlurarna & jag som har riktigt svårt att somna om när jag väl vaknat var så jävla arg & började skrika .. haha stackars fille, jag halvsov ju ;< ♥
Men därav 'lappen'  haha sötnos! Nu ska jag dra mig ner mot stan på ett möte med min coach, hörs senare!

I'm immune to you now

« 2010-09-03 / 19:44:12 | kategori: Ebba »

orkar inte skriva ..

2 September

« 2010-09-02 / 11:45:01 | kategori: Ebba »

Torsdagmorgon .. vad veckorna går fort! nu är det höst, även om vissa försöker övertala sig själva att den inte riktigt är här, med sina kortärmade tröjor .. brr säger jag bara, frös riktigt mycket när jag vaknade förut! & ute var det inte speciellt varmt heller. Har precis varit ute med hundarna & ska dra mig ner mot stan nu, får inte glömma röstkortet & min legitimaton.

när mamma såg att jag målat naglarna gapade hon stort & utbrast: INTE BLÅ FÄRG !!   haha, får köpa mig ett rött nagellack idag. (för den som inte förstog så handlar det om partiernas färger)
Hon sitter själv med i typ Socialdemokraternas Kvinnoförbund & under ett av deras möten hade hon kommit på sig själv med blå naglar, haha (y)

jaja, nu måste jag kila! adios

ta ditt ansvar - socialdemokraterna

« 2010-09-01 / 22:09:28 | kategori: Ebba »
nu är jag inte naken om naglarna längre iallafall! Fille var här nyss & pussade på mig lite innan han skulle tillbaka till grabbarna som han sitter & lanar med. haha nördar..
Själv sitter jag & dricker te, är hur trött som helst & behöver nog gå & lägga mig strax om jag ska orka upp i tid imorgon. Ska ner på stan med mamma & äta lunch & sedan ska vi rösta, SOCIALDEMOKRATERNA måste vinna!

Är så trött på alla människor som går runt & säger att dom inte tänker rösta, men då har man inte heller någon rätt att klaga på systemet & hur det fungerar! Ta ditt ansvar förfan, som min mamma sa 'de som inte röstar ger automatiskt sina röster till moderaterna, som redan har makten'.  & det vill vi inte?

Nej nu ska jag sluta skriva innan jag går in allt för mycket på politiken, men så har det lätt blivit nu den senaste tiden, jag är sjukt rädd att moderaterna (tänker inte ens skriva dom med stor bokstav HAHA) ska få sitta kvar, vafan händer med samhället då? .. jag tror inte folk fattar hur stort det egentligen är.

Nej om jag skulle gå ut & rita dit en hitler mustach på Jan Björklunds 'vackra' affish som står här utanför min dörr? ;)

you're a lovekiller ..

« 2010-09-01 / 18:14:11 | kategori: musik & videos »
haha jag trodde aldrig jag skulle bli besatt av Darin ;>

sitter & målar naglarna, har inga batterier i min kamera så bilder får jag ta när den är laddad :)